Get Adobe Flash player

Hoofdsponsor

Image 1

Login

Hoofdmenu

Webmaster .

Webmaster .

Website URL: http://www.kvostewards.be E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

zaterdag, 23 maart 2013 15:28

Nieuw op Kvostewards.be

Vanaf vandaag is het mogelijk om te chatten met alle leden van Kvostewards.be!!! Gebruik deze nieuwe mogelijkheid dus vanaf vandaag! De chatfunctie bestaat uit 2 schermen, 1 klein scherm rechtsonderaan en een "verstopt" scherm linksboven. Als u op chatroom klikt krijgt u een grotere box te zien waar dan de verschillende chat ruimten online staan. 

Voor vragen/opmerkingen twijfel niet om ons te contacteren.

Veel chatplezier!

dinsdag, 19 maart 2013 21:31

We'll keep you safe

KV Oostende is goed op weg om te promoveren naar de eerste klasse! Daarom is er een promofilmpje gemaakt "We GOAL for it" dat je kan bekijken via volgende link; http://youtu.be/NbtDIOE_i_A.

Wij duimen dan ook voor een mooi en goed einde voor KV oostende! dinsdag, 19 maart 2013 20:55

Welkom op de vernieuwde site!!

Kvostewards.be zit vanaf vandaag in een nieuw jasje! geef dus zeker je mening in verband met het nieuwe thema, nieuwe ideeën, opmerkingen, ... zijn steeds welkom. In de toekomst zullen er nog enkele kleine aanpassingen gebeuren op de website waarbij de site niet offline zal staan zoals vandaag het geval was.  

Alvast bedankt voor uw geduld, en geniet van de vernieuwde site!


maandag, 18 maart 2013 19:37

Update KVO stewards

Op Dinsdag 19 maart van 14:00 tot 23:00 kan de site tijdelijk offline staan doordat er enkele aanpassingen zullen gebeuren en er ook enkele zaken worden geupdate. 

Wij hopen zo snel mogelijk terug online te zijn!

Dank u voor het geduld!

kvostewards heeft dringend nood aan verse nieuwe krachten! Heb je een oog voor veiligheid en wil je actief meewerken om deze veiligheid te garanderen tijdens de voetbalwedstrijden van KV Oostende. Twijfel dan niet langer en schrijf je in via wordt Steward, dit vindt u op de homepagina aan de linker kant van onze website: www.kvostewards.be

Wilt u meer weten over de werking van een steward of wil je een antwoord op wie, wat, waarom, ... neem dan zeker een kijkje op de website van de voetbalbond: http://www.belgianfootball.be/nl/steward, mocht je vragen hebben over kvostewards zelf kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via het tabblad "contact" op onze homepagina.

Alvast bedankt, en wie weet tot zeer binnenkort,

kvostewards

<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>
Pagina 3 van 3

Sponsors

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Wie is online?

We hebben 19 gasten online

Verjaardag

Facebook


jeux gratuit