Get Adobe Flash player

Hoofdsponsor

Image 1

Login

Hoofdmenu

zondag, 27 oktober 2013 20:53

Veiligheidsvoorschriften voor KVO - ANDERLECHT RSC Speciaal

door  Webmaster .
Beoordeel dit artikel
(0 stemmen)

Voor de wedstrijd van woensdag 30/10, KVO – RSC Anderlecht, vraagt het KVO-bestuur in overleg met de politie- en veiligheidsdiensten, gezien het Albertpark nooit
zoveel toeschouwers  zal gehuisvest hebben, aan de supporters om zich zoveel mogelijk te houden aan de veiligheidsvoorschriften.
In het bijzonder wordt met aandrang gevraagd om tijdens de wedstrijd plaats te nemen op de zitjes en niet te gaan staan aan de omheining rond het veld.
 


De rolstoelgebruiker met zijn eventuele begeleider dient het Albertpark te betreden via poort 3 (ingang bezoekers) en plaats te nemen voor de B-tribune.
Parkeergelegenheid voor betrokkenen is voorzien in de directe omgeving van poort 3.  De politie zorgt voor de eventuele nodige begeleiding.   De supporter die met zijn voertuig naar het Albertpark komt, heeft de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de parking gelegen op het terrein van het ex-mediacenter (ingang via Northlaan).  Er wordt echter gevraagd om te parkeren zo dicht mogelijk tegen de omheining Troonstraat.


Login to post comments

Sponsors

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Wie is online?

We hebben 81 gasten online

Verjaardag

Facebook


jeux gratuit