Get Adobe Flash player

Hoofdsponsor

Image 1

Login

Hoofdmenu

Nieuws

Nieuws (24)

maandag, 10 juni 2013 20:19

Oefenprogramma seizoen 2013 - 2014

door Webmaster .
Het oefenprogramma van KVO staat online, het is dus mogelijk om jullie in te schrijven! 
maandag, 27 mei 2013 09:03

Wij hebben jou nodig

door Webmaster .

KVO en meer specifiek de veiligheidswerking heeft dringend nieuw bloed nodig. Als thema's zoals onthaal, gastvrijheid, klantvriendelijkheid, eerste hulp bij ongevallen, people management, problemsolving, logistiek of infrastructuur je iets zeggen dan is steward of suppoost worden zeker iets voor jou! Voetbalminded zijn is geen must maar het helpt als je de club van je hart professioneel wil begeleiden en ondersteunen.

Wij bieden je een degelijke omkadering, een gezellige sfeer en waar mogelijk activiteiten buiten het voetbal. Je wordt vergoed per prestatie binnen het vrijwilligersstatuut en je krijgt bovendien de kans om nationaal voor de rode duivels aan de slag te gaan.

Schrijf je nu in via de link in de linkerkolom en vergeet zeker niet je adres mee te geven. Wij contacteren je zo vlug mogelijk voor verdere praktische afspraken.

dinsdag, 14 mei 2013 10:19

Rode Duivels Kwalificatie WK2014

door Webmaster .
De KBVB vraagt stewards voor de volgende kwalificatiewedstrijd van de rode duivels. Vrijdag 7 juni speelt onze nationale ploeg tegen Servië om 20u45 in Brussel. Tijdig inschrijven is de boodschap. Het vervoer naar Brussel wordt zoals gewoonlijk door de KBVB geregeld.
dinsdag, 14 mei 2013 10:12

KOTV Noordzee Veiligheid

door Webmaster .
Vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni staan we weer in voor de veiligheid op het turngala van KOTV Noordzee. Alle hulp is welkom. Inschrijven kan via een simpel berichtje aan de veiligheidsverantwoordelijke ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )
zondag, 14 april 2013 15:56

KVO naar eerste klasse!!

door Webmaster .

Ondertussen is het al een tijdje geweten dat KVO naar eerste klasse gaat. De grootste clubs van België zullen dus weer op bezoek komen in het Albertpark, we hopen dan ook dat iedereen zich terug voor de 200% inzet. Samen maken we van voetbal een feest!!! 

Tot in eerste klasse! (maar natuurlijk ook op de laatste thuismatch zondag 21/04)


zaterdag, 23 maart 2013 15:28

Nieuw op Kvostewards.be

door Webmaster .

Vanaf vandaag is het mogelijk om te chatten met alle leden van Kvostewards.be!!! Gebruik deze nieuwe mogelijkheid dus vanaf vandaag! De chatfunctie bestaat uit 2 schermen, 1 klein scherm rechtsonderaan en een "verstopt" scherm linksboven. Als u op chatroom klikt krijgt u een grotere box te zien waar dan de verschillende chat ruimten online staan. 

Voor vragen/opmerkingen twijfel niet om ons te contacteren.

Veel chatplezier!

dinsdag, 19 maart 2013 21:31

We'll keep you safe

door Webmaster .

KV Oostende is goed op weg om te promoveren naar de eerste klasse! Daarom is er een promofilmpje gemaakt "We GOAL for it" dat je kan bekijken via volgende link; http://youtu.be/NbtDIOE_i_A.

Wij duimen dan ook voor een mooi en goed einde voor KV oostende! dinsdag, 19 maart 2013 20:55

Welkom op de vernieuwde site!!

door Webmaster .

Kvostewards.be zit vanaf vandaag in een nieuw jasje! geef dus zeker je mening in verband met het nieuwe thema, nieuwe ideeën, opmerkingen, ... zijn steeds welkom. In de toekomst zullen er nog enkele kleine aanpassingen gebeuren op de website waarbij de site niet offline zal staan zoals vandaag het geval was.  

Alvast bedankt voor uw geduld, en geniet van de vernieuwde site!


maandag, 18 maart 2013 19:37

Update KVO stewards

door Webmaster .

Op Dinsdag 19 maart van 14:00 tot 23:00 kan de site tijdelijk offline staan doordat er enkele aanpassingen zullen gebeuren en er ook enkele zaken worden geupdate. 

Wij hopen zo snel mogelijk terug online te zijn!

Dank u voor het geduld!

kvostewards heeft dringend nood aan verse nieuwe krachten! Heb je een oog voor veiligheid en wil je actief meewerken om deze veiligheid te garanderen tijdens de voetbalwedstrijden van KV Oostende. Twijfel dan niet langer en schrijf je in via wordt Steward, dit vindt u op de homepagina aan de linker kant van onze website: www.kvostewards.be

Wilt u meer weten over de werking van een steward of wil je een antwoord op wie, wat, waarom, ... neem dan zeker een kijkje op de website van de voetbalbond: http://www.belgianfootball.be/nl/steward, mocht je vragen hebben over kvostewards zelf kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via het tabblad "contact" op onze homepagina.

Alvast bedankt, en wie weet tot zeer binnenkort,

kvostewards

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Pagina 2 van 2

Sponsors

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Wie is online?

We hebben 12 gasten online

Verjaardag

Facebook


jeux gratuit