Get Adobe Flash player

Hoofdsponsor

Image 1

Login

Hoofdmenu

Nieuws

Nieuws (24)

donderdag, 16 juli 2015 09:29

bijscholing 2015

door Webmaster .
27 juni jongstleden hielden we onze jaarlijkse bijscholing. Op twee collega's na was iedereen aanwezig en de sfeer was uitermate positief. Na de verplichte leerstof werd er afgesloten met een BBQ in de Charles Lindbergh. Laat ons kortweg besluiten dat het een meer dan geslaagde dag was
donderdag, 16 juli 2015 09:21

nieuw elan

door Webmaster .
Met veel moed en motivatie proberen we deze site nieuw leven in te blazen. De eerste vier wedstrijden waarvan datum en uur reeds gekend zijn staan on-line. Er kan dus naar hartelust ingeschreven worden. 
woensdag, 18 maart 2015 11:21

Kalender Play Off 2B

door Webmaster .
De kalender voor de Play offs is bekend. KVO ontmoet Lokeren, Westerlo en Moeskroen. Alle wedstrijden zullen eerstdaags in de kalender opgenomen worden. Inschrijven is de boodschap
vrijdag, 05 september 2014 11:48

België - Andorra

door Webmaster .
Vrijdag 10 oktober 2014 om 20u45 spelen de Rode Duivels tegen Andorra in het Koning Boudewijnstadion. De KBVB doet een beroep op alle geaccrediteerde stewards om die dag bijstand te verlenen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven vóór 3 oktober via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Vertrek om 14u15 aan het stadion van KVO.
vrijdag, 05 september 2014 09:52

Bijscholing en opleiding kandidaten

door Webmaster .
Na een lange periode van rust wordt het tijd om er weer in te vliegen. We zijn ondertussen gegroeid naar een totaal van 28 stewards en er staan er nog een twintigtal te drummen om onze fantastische groep te vervoegen. Daarom en om de geaccrediteerde stewards op niveau te houden staan er binnenkort opleidingen en  bijscholingen op het programma. Zaterdag 13, 20 en 27 september worden onze kandidaten klaargestoomd voor het echte werk en zaterdag 27 september komen de vaste waarden aan bod. Telkens van 8 tot 16u met een broodnodige pauze over de middag. Opgelet: voor de vaste equipe is dit een verplichting! U hebt dus geen reden om er niet bij te zijn!
maandag, 06 januari 2014 06:07

Voetbalkalender update

door Webmaster .
De resterende tot nu toe gekende wedstrijden zijn toegevoegd op de voetbalkalender. Registreren kan dus vanaf nu! 
dinsdag, 31 december 2013 02:13

Prettige feestdagen

door Webmaster .
Het voltallige veiligheidsteam wenst u een fantastisch spetterend eindejaar en een veilig 2014 met veel sportieve successen.

Voor de wedstrijd van woensdag 30/10, KVO – RSC Anderlecht, vraagt het KVO-bestuur in overleg met de politie- en veiligheidsdiensten, gezien het Albertpark nooit
zoveel toeschouwers  zal gehuisvest hebben, aan de supporters om zich zoveel mogelijk te houden aan de veiligheidsvoorschriften.
In het bijzonder wordt met aandrang gevraagd om tijdens de wedstrijd plaats te nemen op de zitjes en niet te gaan staan aan de omheining rond het veld.
 


De rolstoelgebruiker met zijn eventuele begeleider dient het Albertpark te betreden via poort 3 (ingang bezoekers) en plaats te nemen voor de B-tribune.
Parkeergelegenheid voor betrokkenen is voorzien in de directe omgeving van poort 3.  De politie zorgt voor de eventuele nodige begeleiding.   De supporter die met zijn voertuig naar het Albertpark komt, heeft de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de parking gelegen op het terrein van het ex-mediacenter (ingang via Northlaan).  Er wordt echter gevraagd om te parkeren zo dicht mogelijk tegen de omheining Troonstraat.


vrijdag, 25 oktober 2013 12:18

8ste finales Beker van België

door Webmaster .
Op woensdag 4 december speelt KVO voor een plaats in de kwartfinales van de Cofidis Cup tegen SK Lierse. De match staat nu online. 
vrijdag, 25 oktober 2013 11:59

Oefenwedstrijden Rode Duivels

door Webmaster .
De Rode Duivels werken op weg naar Brazilië nog een aantal oefenwedstrijden af. Zo spelen ze op donderdag 14 november 2013 tegen Columbia en op donderdag 19 november 2013 tegen Japan. Telkens om 21u in het Koning Boudewijnstadion. Gegadigden kunnen zich inschrijven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. vóór vrijdag 8 november! De bus vertrekt om 14u15 aan het Albertparkstadion in Oostende en om 15u aan het Jan Breydelstadion in Brugge.
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Pagina 1 van 2

Sponsors

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Wie is online?

We hebben 15 gasten online

Verjaardag

Facebook


jeux gratuit